top of page

Rijschool Utrecht

Rijschool Galgenwaard; de beste rijschool in Utrecht voor examengerichte rijlessen!

Rijles Utrecht

Op zoek naar een rijschool in Utrecht die goedkope rijlessen aanbiedt? Kies dan voor Rijschool Galgenwaard! Wij bieden goedkope rijlessen van hoge kwaliteit in zowel Utrecht als de regio. Onze lessen zijn snel, betrouwbaar en kunnen volledig afgestemd worden op jouw tempo. Bij ons krijg je les van ervaren instructeurs die bijdragen aan ons hoge slagingspercentage.

Rijschool Utrecht heeft een team van ervaren en deskundige rij instructeurs die je snel aan je rijbewijs helpen tegen scherpe prijzen. We bieden verschillende aantrekkelijke rijlespakketten aan en er is geen inschrijfgeld vereist. Plan nu je gratis proefles in.

Onze voordelige rijles pakketten zijn inclusief het CBR praktijkexamen. Je hebt de keuze om voor een pakket of voor losse rijlessen te betalen. Als je in termijnen wilt betalen, is dat ook mogelijk. Hierbij hoef je geen rente te betalen.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende proefles aan via onze website en ontdek zelf de voordelen. We willen graag met je kennismaken. Als je vragen hebt over wat we voor je kunnen doen, neem dan gerust contact met ons op.

Rijschool Utrecht

One rijschool in Utrecht

Als je op zoek bent naar een rijschool in Utrecht om je autorijbewijs, motorrijbewijs, brommerrijbewijs of aanhangerrijbewijs te halen, dan is Rijschool Galgenwaard de juiste keuze. Wij bieden een gegarandeerd hoge kwaliteit opleiding aan waarmee jij snel en veilig je rijbewijs kunt halen. Onze instructeurs zijn gecertificeerd en onze voertuigen worden goed onderhouden. Wij bieden op maat gemaakte opleidingen als onderdeel van onze service.

Als je voor Rijschool Galgenwaard kiest, profiteer je van verschillende voordelen. Onze rij-instructeurs zijn zeer deskundig en bieden kwalitatieve rijlessen, wat betekent dat je snel je rijbewijs kunt halen. We passen onze rijlessen altijd aan jouw behoeften aan en jij bepaalt het tempo van de opleiding. We bieden ook de mogelijkheid om 's avonds en in het weekend rijlessen te volgen.

Rijlessen Utrecht

OPENINGSTIJDEN

Ma - vr: 8:00 - 20:00 uur
Za: 8:00 - 20:00 uur
Zo: Gesloten

CONTACT

Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET, Utrecht

bottom of page